Dresscode

Onsdag

Godmorgon gick upp nyss, min morgon har varit lite jobbig idag jag sov ju hos Frida inatt. Men hon skulle ha möte i skolan klockan 9 imorse så jag gick hem från henne då och somnade om. Men nu ska jag börja fixa lite grejer så jag är redo för att gå ut sen.

Städa mitt rum
Fixa naglarna
Täffa Salle
Bio med tjejerna


Promenad med Frida

Jag & Frida gick på våran promenad, men vi gick inte så långt vi kom till Öringe sjön och fasnade där och tog massa bilder. Här kommer några söta bilder på oss!

Hos Frida

Hello snyggingar sitter hemma hos Frida i hennes soffa nu, data nördarna själva sitter med en varsin data i knät ska sova här inatt mysigt, jag ska hjälpa henne & städa hennes rum senare också. Men nu sitter vi här och tjockar oss med chips och godis och spelar spel få facebook.


Frida & Jag

Bazi shoppar


Sminkväska parfym & läppstift

Dresscode today

Easter holiday today!

Hello sötisar idag har jag varit i skolan & sen hemma hos Emla med tjejerna, sen åkte jag till centrum och tröst shoppa det e en bra grej. Jag skulle åka till Spanien på måndag med Cara & Emla men jag har inget pass och hinner inte fixa det tills på måndag så just nu e jag lite deprimerad. Nu sitter jag hemma & väntar på att Frida ska städa klart sitt rum så vi kan gå ut och gå. Bilder på det jag shoppa kommer senare ikväll nu ska jag ringa Frida så vi kommer iväg, vi hörs sen love ya!


Sussie & jag i skolan idag!

RSS 2.0